Over ons

Facility Trade Services

Wij stemmen onze dienstverlening en productenrange geheel af op de behoefte van uw facilitaire organisatie.

Onze adviesdienstverlening is erop gericht uw facilitaire organisatie af te stemmen op uw wensen. Dit levert altijd directe en indirecte kostenbesparingen, verbeteringen of mogelijkheden voor innovaties op.
Graag gaan wij met u in overleg en inventariseren wij wat er voor uw organisatie nodig is en komen met concrete aanbevelingen waarmee u direct aan de slag kunt.

Een compleet facilitair-pakket onder één dak

Facility Trade Services is gespecialiseerd in het faciliteren van een compleet pakket aan diensten, producten en all-in service en pakketten.

Facility Trade draagt zorg voor goede werkondersteunende voorzieningen. Van kantorenpark tot ziekenhuis of vakantieresort, van voetbalstadion tot winkelcomplex.
Wij zorgen vanaf het begin voor een efficiënte ‘space planning’, een optimale werkplekinrichting, juiste parkeervoorzieningen, duurzaam energiegebruik, veiligheid en beveiliging, de beste communicatiemiddelen, koffie en koffiemachines en de handigste schoonmaakmethodieken.

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten of diensten?

Wij nodigen u graag uit om uw facilitaire uitdaging met ons te delen!

Bel ons op 026 – 38 42 180 voor het maken van een afspraak, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Wij geloven in persoonlijk contact en advies op maat!